" />PRP Terapija anti-age tretman | Nevia - estetski i anti-age centar
 

ACNELAN

Anti-Age tretmani

Što je Acnelan?

Profesionalna medicinska metoda za učinkovito liječenje aknama sklone i seboroične kože!

 

Acnelan je tretman koji istovremeno djeluje na različite faktore koji uzrokuju nastanak akni. Formula sadrži salicilnu, mandeličnu kiselinu, natrijev lepargilat koji u kombinaciji s ekskluzivnim bexaretinyl kompleksom imaju jedinstveno sinergično djelovanje – duboko čišćenje i sveobuhvatna obnova kože sklone aknama i seboreji.

 

Acnelan metoda kombinira intenzivan medicinski tretman s potpunom paletom proizvoda za kućnu njegu: Daily cleaning mousse, Acne one kremu, te pročišćavajuću masku za tjednu upotrebu. Linija proizvoda za kućnu njegu specifično je dizajnirana za učinkovito i dugotrajno održavanje rezultata koji su postignuti tretmanom.

 

Hiperpigmentaciju uzrokuje povećana sinteza melanina, pigmenta koji je odgovoran za boju kože, i kao posljedica nekontrolirane, pretjerane sinteze melanina u melanocitima koža poprima neuobičajenu boju i na njoj je pojavljuju tamne mrlje. Okidači za nastajanje su hormonalne promjene, izlaganje suncu, konzumiranje fotoosjetljivih lijekova, genetska sklonost.

 

Protokol za izvedbu tretmana uključuje 3 postupka koji se ponavljaju svakih 15 – 21 dan, ovisno o osjetljivosti kože i kapacitetu za oporavak.

DOĐITE NAM

– naručite se na pregled i konzultacije
– educirajte se o prirodnim načinima pomlađivanja uz pomoć naših stručnjaka
– prepustite se tretmanu uz minimalan osjet boli
– provjerite našu praksu individualnog pristupa problematikama