PRP TERAPIJA

Anti-Age tretmani

Što je PRP terapija?

Eliksir mladosti još nije izumljen, no prognoza je ipak optimistična!

 

PRP tretman efikasna je i neinvazivna metoda pomlađivanja vlastitom krvnom plazmom. Tretmanom se ne unosi ništa sintetičko, stoga ne postoji mogućnost nuspojava.

 

PRP podrazumijeva uzimanje manje količine krvi koja se zatim centrifugira. Krv sadrži plazmu bogati trombocitima, stanicama koje luče faktore rasta. Upravo su faktori rasta ti koji djeluju na obnavljanje kože i regeneraciju tkiva kao i proizvodnju kolagena, poboljšanje elastičnosti, boje i debljine kože. Rezultat je zdrava, hidratizirana, vidljivo mlađa koža. Tretman se provodi na gotovo svim dijelovima tijela, ali se najčešće tretiraju vrat, lice i dekolte.

 

Namijenjen je i muškarcima i ženama koji žele dugoročno usporiti process starenja i održavati mladenački izgled.

 

Prvi rezultati vidljivi su odmah, dok je potpuni učinak vidljiv nakon nekoliko mjeseci.

 

Iako ga svrstavamo u skupinu anti-age tretmana, PRP ima jako dobar učinak kod tretiranja akni, hiperpigmentacija, ožiljaka i podočnjaka. Značajna je podrška kod tretmana filerima, botoxom ili mezonitima jer produžava njihovo djelovanje i rezultira prirodnijim izgledom.

ANGEL PRP

Anđeo u borbi protiv starenja!

 

Jedini smo centar u Hrvatskoj koji nudi Angel PRP tretman krvnom plazmom! Mi u Neviji vjerujemo u kontinuiranu edukaciju i pratimo sve novosti u svijetu pomlađivanja. Posljednja među njima jest i Angel PRP. Ovaj sofisticirani tretman smatra se revolucionarnim tretmanom pomlađivanja kože, a djeluje tako da stimulira regeneraciju i obnovu tkiva vlastitim stanicama i faktorima rasta.

 

Posebnost Angel PRP tretmana jest u tome što je sposoban proizvesti 18x veću koncentraciju krvi za razliku od klasičnog (ACP) PRP-a. Osim toga, u ovom sustavu koriste se i leukociti, stanice s proupalnim učinkom koje se važne jer svaka namjerno izazvana upala tkiva potiče kožu na obnavljanje. Ovaj sustav omogućava stručnjacima apsolutnu kontrolu i evidenciju količine i sastava koji se nanio na kožu, što je rijedak slučaj u usporedbi s ostalim aparatima (centrifugama)

 

Tretman se izvodi samo jednom godišnje!

ACP PRP

ACP PRP sposoban je proizvesti koncentraciju krvi od 2.5 – 4x veću nego u perifernoj krvi, što je znatno manje nego kod Angel PRP sustava u kojem je koncentracija do 18x veća.
Gotovo sve indikacije su jednake, međutim, ACP PRP je potrebno ponoviti 3 puta, s razmakom od mjesec do dva dana kako bi ostvarili željeni rezultat.

 

*Naša preporuka je da se lice uvijek pripremi prije ovakvih tretmana. Pripremu vršimo mikrodermoabrazijom koju obično izvodimo dan prije ili netom prije tretmana.

 

“Zaljubljenici smo u svjež i odmoran, ali prije svega prirodan izgled kože, pa u tim okvirima nastojimo držati korak sa svjetskim trendovima. Mezoterapija je bio tretman koji se dugo isticao u našoj ponudi kao najbolji put prirodnog pomlađivanja kože i čija nas je primjena razlikovala od drugih centara. Sretni smo što danas, odabirom Angel PRP-a kao drugog iznimno efikasnog, ali neinvazivnog tretmana, imamo dva važna aduta za pomlađivanje u našoj ponudi koji nas čine drukčijima od drugih i, možda još važnije, iza kojih ponosno stojimo svojim osobnim uvjerenjima i stručnošću.”
Karmen Ninić, osnivačica Nevia centra

DOĐITE NAM

– naručite se na pregled i konzultacije
– educirajte se o prirodnim načinima pomlađivanja uz pomoć naših stručnjaka
– prepustite se tretmanu uz minimalan osjet boli
– provjerite našu praksu individualnog pristupa problematikama