Cosmelan

Anti-Age tretmani

Što je Cosmelan?

Vodeće stručno rješenje za depigmentaciju u svijetu!

  • dokazana učinkovitost
  • dugotrajno zadovoljstvo
  • 1+ milijuna pacijenata
  • međunarodna prisutnost
  • zadovoljni klijenti i stručnjaci

Pojava pigmentacijski promjena je u stalnom porastu te one postaju globalni problem. Zahvaćaju više od 90% odraslih osoba starijih od 50 godina. Bez obzira na boju kože, one predstavljaju značajan problem zbog neuglednog izgleda i negativnog utjecaja na psihoemocionalno stanje pojedinca te tako utječu i na kvalitetu života.

Hiperpigmentaciju uzrokuje povećana sinteza melanina, pigmenta koji je odgovoran za boju kože, i kao posljedica nekontrolirane, pretjerane sinteze melanina u melanocitima koža poprima neuobičajenu boju i na njoj je pojavljuju tamne mrlje. Okidači za nastajanje su hormonalne promjene, izlaganje suncu, konzumiranje fotoosjetljivih lijekova, genetska sklonost.

Cosmelan je profesionalni depigmentacijski tretman s intenzivnim korektivnim učinkom koji regulira pretjeranu proizvodnju melanina u melanocitima te tako inhibira i kontrolira pojavu tamnih mrlja na koži. Ima dvostruko djelovanje – korektivno i kontrolirajuće, te u kratkom vremenu postiže dugotrajne rezultate tako da drži hiperpigmentaciju pod kontrolom.

Koji je postupak tretmana?

Tretman se sastoji od 4 faze, a usklađenost svake od njih osigurava odlične rezultate i maksimalno zadovoljstvo klijenata:
Faza 1. Intenzivna depigmentacija
Faza 2. Kontinuirana depigmentacija
Faza 3. Regulacija pigmentacije
Faza 4. Sprječavanje ponovnog pojavljivanja

Cosmelan sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka dokazane učinkovitosti, koje djeluju na sve faze hiperpigmentacije te u potpunosti eliminiraju postojeću hiperpigmentaciju, sprječavaju njezinu ponovnu pojavu te zaustavljaju nastanak novih tamnih mrlja. Rezultati su sveobuhvatni.

48 sati nakon uklanjanja maske koja se nanosi u našem centru, tretman se nastavlja kod kuće. Obavezno je da slijedite upute za upotrebu kućne njege kako bi došli do željenih rezultata.

Dojmovi klijenata

„Potrošila sam mnogo novca na različite metode: laser, hidrokinon, pilinge, dermoabraziju, i ništa nije djelovalo dok nisam isprobala cosmelan. Jako sam zadovoljna s rezultatima.“

Evelyn, 51. Filipini

„Upotreba cosmelana vratila mi je samopoštovanje. Sada mogu izaći vani bez šminke. Zaista ga preporučujem onima koji još nisu pronašli pravo rješenje za svoju kožu.“

Indira, 33. India

Dođite nam

  • naručite se na pregled i konzultacije
  • educirajte se o prirodnim načinima pomlađivanja uz pomoć naših stručnjaka
  • prepustite se tretmanu uz minimalan osjet boli
  • provjerite našu praksu individualnog pristupa problematikama