Anticelulitni tretmani

Revolucija u borbi s celulitom

Celulit nam je svima već odavno poznat neprijatelj. Nepovoljnim navikama života modernog doba uzrokujemo promjene u organizmu koje se očituju karakterističnim udubinama na površini kože, poznatim pod nazivom narančina kora, a sve se češće pojavljuju kako u zrelijoj dobi, tako i u mladenačkoj.

Uz metodu otapanja masnoća MEZOTERAPIJOM te anticelulitne tretmane poznatog njemačkog brenda WIENER KOSMETIKUM u sinergiji s promjenom životnih i prehrambenih navika konačno i tome možemo stati na kraj!

Mezoterapija u službi celulita

Mezoterapija je svoje učinke u tretmanima lica dokazala nebrojeno puta. Najnovija istraživanja tvrtke Aesthetic Dermal omogućila su nam da mezoterapijom konačno riješimo i najtvrdoglavije nakupine masnoća u potkožju. Različite mješavine mezoterapijskih koktela ciljaju točno određenu problematiku obzirom da se injektiraju u kožu.

Ukoliko želimo raditi direktno na celulitu mješavinu ćemo u kožu unijeti dermarolerom ili plićim ubodima iglicom u većoj koncentraciji.

Ukoliko se radi o tvrdoglavom masnom jastučiću mješavinu unosimo iglicom direktno u potkožje čime potičemo lipolizu i masni jastučići se tope te na taj način rješavamo ono što je godinama bilo nedostupno!

Naši specijalno osmišljeni paketi se primjenjuju na sve problematike, a koja kombinacija je najbolja za Vas i u kojem omjeru te mnogo više informacija o tretmanima saznajte kod naših stručnjaka!

Kontaktirajte nas