" />Balance | Nevia - estetski i anti-age centar
 

Balance

cellucur_oleosa-control-fluid_nevia

Oleosa Control Fluid (Cellucur-Care)

Vrlo nježna tekućina s anti-upalnim 24-satnm djelovanjem regulira produkciju sebuma, te rezultira mat tenom i smanjenim porama.  Sprečava pojavu akni i zaustavlja njihovo napredovanje na svim razinama.  Smanjuje oksidativni stres kako bi se spriječilo naseljavanje bakterija (što je pokazao pristup  novog istraživanja). Prodire duboko uz folikul dlake i bori se protiv upale i nečistoća (profilaksa akni).

cellucur_oleosa-control-serum_nevia

Oleosa Control Serum (Cellucur-Care)

Bezuljni serum koji služi za regulaciju sebuma i smanjenjivanje pora, čime se postiže mat izgled i zatvaranje pora. Djeluje na suzbijanje akni i njihovo napredovanje na svim razinama.
Također smanjuje oksidativni stres i sprječava bakterijske infekcije. ( rezultat novog istraživanja). Preparat je namijenjen za profilaksu akni jer djeluje na spriječavanju upala i pojavu kožnih nečistoća. Ovaj koncept omogućuje primjenu u salonskoj i kućnoj njezi.

cellucur_sicca-control-day_Spender_nevia

Sicca Control Day

Daje ravnotežu nečistoj i preosjetljivoj koži koja nema dovoljno vlažnosti. Ovaj tretman ponovo vraća koži zaštitni sloj bjelančevina, smanjuje gubitak vlažnosti i smanjuje iritaciju. Ponovno se uspostavlja mehanizam kojim se koža sama oporavlja. Hijaluronska  kiselina vraća koži vlažnost i ubrzava proces zacjeljivanja.

Učinkovit kompleks prirodnih bjelančevina kombiniran s ekstraktom koji regulira masnoću kože, stabilizira kožu i dovodi ju ponovo u ravnotežu. Iritacija ubrzano nestaje. Sredstva koja koži  vraćaju vlažnost, imaju dugotrajni učinak, čineći je svilenkastom.

cellucur_sicca-control-night_Spender_nevia

Sicca Control Night

 Izvrsna noćna njega za problematičnu kožu s indikacijama površinske suhoće te potkožne masnoće. Djelovanje sicca control night kreme ide u smjeru dovođenja kože u ravnotežu. “Derma membrana sustav” sprečava isušivanje kože i gubitak lipida.

Cellucur-Sicca-Calcium-Serum

Sicca Calcium Serum

Visok sadržaj kalcija u ovom posebnom serumu, u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, podržava prirodnu regulaciju rožnatog sloja. Koža će vratiti ravnotežu, perutanje će se normalizirati a iritacije nestati. Kao rezultat, tolerancija kože znatno je povećana dok će tekstura kože ponovno postati normalna i zaglađena. Restrukturirajuća svojstva kalcija stimuliraju produkciju epidermalnih lipida, pogotovo ceramida, čime se smanjuje transpeidermalni gubitak vlažnosti kože. Dvije molekularno različite grupe hijaluronske kiseline osiguravaju vlaženje i poboljšavaju strukturu.

cellucur_silver-detoxifying-mask_nevia

Silver Detoxifying Mask

Uravnotežujuća maska koja se upotrebljava kod nečiste, iritirane i upaljene kože, a mikročestice srebra čine kožu ljepšom. Ova specijalna uravnotežujuća maska posjeduje antibakterijski učinak i jako brzo smanjuje iritaciju i nečistoću kože. Također zaštićuje kožu od isušenja, daje joj dovoljno vlažnosti te joj vraća vitalnost i svježinu.

cellucur_purity-roll-on_nevia

Purity Roll-On

Nečista i masna koža
Purity roll on s mikročesticama srebra – učinkovita, brza pomoć kod prvih znakova bubuljica i nečistoća kože. Neposredno nakon upotrebe iritacija i crvenilo odmah nestaju.

Mikročestice srebra imaju snažan antibakterijski učinak bez iritiranja ili isušivanja kože. Ovaj koncentrat može se jednostavno brzo i higijenski  nanijeti na kožu, ne sadržava  alkohol niti parfeme.

cellucur_skin-management-gel_nevia

Skin Management Gel

Specijalna njega 
Menagement gel je pravi “čuvar života”vaše kože. Nakon primjene stvara se zaštitni sloj ispod kojega se koža brzo oporavlja. Aloja vera posjeduje antibiotske učinke i pomaže koži kod iritacija u čemu joj pomaže I  panthenol.  Glicerinska kiselina pomaže  sprečavanju infekcije, a hijaluronska  kiselina održava kožu vlažnom. Ekstrakti morskih algi upravljaju izmjenom tvari među stanicama kože i smanjuju lagano oticanje.  Ovaj gel je idealno sredstvo u kombinaciji s intenzivnom mikrodermoabrazijom. Također je jako učinkovit za liječenje malih posjekotina i oštećenja kože. Ni jedno kućanstvo ne bi trebalo biti bez njega.