" />Re – Shape (Body) | Nevia - estetski i anti-age centar
 

Re – Shape (Body)

sidebar

Body-Firming-Gel_nevia

Body Firming Gel

Kompleks aktivnih sastojaka za učvršćivanje i poticanje cirkulacije krvi u koži i vezivnom tkivu. Vrijedni aktivni sastojci, kao što je npr. L-carnitin, aktiviraju metabolizam stanica i potiču čišćenje. Oblik Vašega tijela postaje vidljivo čvrst i gladak. Posebno preporučljiv za tretman celulita i strija.

EGF-AHA-Body-Lotion_nevia

EGF-AHA Body Lotion

EGF kompleks u sastavu ovog losiona ima regenerirajuću funkciju. Pomlađuje stanice kože te štiti i oporavlja kožu koja ima oštećenja, kao što su akne i ožiljci.

OPC-Hand-Impressions_nevia

OPC Hand Impressions

Regenerirajuća i hidratantna krema za ruke s anti-age formulom, za zaštitu ruku te svilenkasto nježne i glatke ruke. Koristan OPC neutralizira slobodne radikale; zaštita stanica je aktivirana, a nastanak pigmentacije (staračke pjege) spriječen.
Brzo upija i ne ostavlja masni sloj na koži. Možete osjetiti tanki zaštitini sloj visokokvalitetnih proteina svile.

reviderm-Purifying-tonic_nevia

Nutri Rich Body Care

Ova bogata njega tijela s kvalitetnim omega-3 masnim kiselinama i ceramidima, stabilizira epidermalnu zaštitnu barijeru i kožu čini nevjerojatno podatnom i latkom. Ujedno zaustavlja prekomjernu dehidraciju kože i sprečava upalne procese karakteristične za suhu kožu. Pametni hidro koncept s unakrsno povezanom hijaluronskom kiselinom djeluje kao regulator NMF- pojačivača s četiri efekta, sve u jednom proizvodu: regulira ravnotežu i sprečava gubitak vlage, stvaranje NMF naslaga, što značajno povećava debljinu epidermisa, te postizanje veće sposobnosti zadržavanja neophodne hidratacije. Visoka kvaliteta peptida dodatno stimulira sintezu kolagena s učinkom vidljivo glađe kože i čvrćim vezivnim tkivom, kao i poboljšanom elastičnošću.