" />Body | Nevia - estetski i anti-age centar
 

Body

cellucur_stretch-mark-cream_nevia

Stretch Mark Cream

Aktivni sastojci za njegu tijela
Krema za tijelo visoke učinkovitosti, za jačanje vezivnog tkiva kože. Specijalni aktivni kompleksni sastojci ove kreme su: ekstrakti algi, guarane i poljske preslice (horsetail herb) koji stimuliraju tkivo kože, jačaju kolagenska vlakna i poboljšavaju njihovu elastičnost.Krema je s uspjehom isprobana kod pojave strija nakon poroda, a također je učinkovita  u području vrata i dojki.  Kao podršku učinkovitosti ove kreme, potrebno je redovito upotrebljavati cellur smooth body peeling, kako bi taj piling pripremio kožu za optimalno prodiranje aktivnih sastojaka.

Cellucur-Smoothing-Double-Peel

Smoothing Double Peel

Učinkovita kombinacija dvostrukog pilinga: fizičkog i enzimatskog već nakon prve primjene kožu čini osjetno glatkom i mekom. Zaobljeni biorazgradivi mikrogranulati iz pilinga fizički djeluju na odstranjenje rožnatog sloja i odumrlih stanica dok enzimi svojim djelovanjem pojačavaju učinak pilinga na kožu. Blaga emulzija za eksfolijaciju dubinski će očistiti kožu i stimulirati metabolizam stanica. Smoothing Double Peel idealan je preparat za čišćenje suhe i rožnate kože tijela jer, zahvaljujući finoj kombinaciji aktivnih sastojaka, opušta gornji sloj rožnate kože i nježno ga uklanja. Simultani efekt masaže iz proizvoda stimulira mikro cirkulaciju krvnih žila i optimalno priprema kožu za nanošenje aktivnih sastojaka iz proizvoda za njegu tijela.

cellucur_body-hydrocalm_nevia

Body Hydrocalm

Visoke performanse slobodnih radikala u zaštiti kože od oksidativnog stresa i starenja kože. Uravnotežena kombinacija anti-iritantne i anti-upalne tvari umiruje kožu.
Biomimetičke koži identične složene amino kiseline i njihova kombinacija postižu intenzivno dubinsko prodiranje vlage. Homeostaza vode vanjskog sloja stanica kože je očuvana i njegzin turgor je također povećan.
Koža opet izgleda zategnuto i svježe.