" />Cleansing Foam | Nevia - estetski i anti-age centar
 

Cleansing Foam

Cleansing-Foam_nevia

Cleansing Foam

Nečista i masna koža
Ova vrsta kože zahtijeva intenzivno čišćenje zbog njenih strukturalnih i funkcionalnih osobina. Pjena za čišćenje skida masnoću, prljavštinu, šminku i ostale nečistoće. Aktivna supstanca u pjeni daje koži svjež izgled i istovremeno je protuupalna te smanjuje nadraživanje kože. Nakon tretmana pjenom za čišćenje, koža je optimalno pripremljena za ostale cellucur proizvode.

cellucur_facial-cleanser_nevia

Facial cleanser

Tonik namijenjen tretiranju masne kože. Idealan u kombinaciji s cleansing foamom, budući da nakon čišćenja lica pjenom uklanja ostatke masnoće te dubinski i detaljno uklanja sve nečistoće.

Gentle-Cleansing-Milk_nevia

Gentle Cleansing Milk

Osjetljiva koža i koža podložna iritaciji
Nježno mlijeko za čišćenje otklanja masnoće, prljavštinu, šminku i ostale nečistoće. Nakon čišćenja protuupalnim sredstvom, koža izgleda opuštena i smirena. Upotrebljeni antitoksični faktori oslobađaju kožu od toksina, a crvenilo i iritacije nestaju. Upotreba intenzivnog tonika oslobađa kožu od duboko smještenih nečistoća i rožnatih stanica, dajući joj čist izgled. Na taj način značajno je smanjen neželjeni sjaj kože, a umorna i blijeda koža je osvježena. Baktericidni učinak sastojka mlijeka za čišćenje  smanjuje nečistoće kože i upalu, dok njegovi sastojci allantoin i panthenol imaju učinak aktivne ravnoteže i smanjuju iritaciju kože.

cellucur_gentle-pH-balancer_nevia

Gentle pH balancer

Osjetljiva i nadražena koža
Tonik koji kontrolira pH vrijednost  kože, vraća koži ravnotežu i stabilizira njen kiselkasti omotač. Tonik ima i aktivne sastojke koji neutraliziraju toksine i sprečavaju upalu, što ima za posljedicu smanjenje crvenila i iritacije. Optimalna kopatibilnost kože postiže se odsustvom sljedećih sastojaka u toniku: alkohola, boja, alergena, mirisa ili parabena. Ovaj nježni tonik potpuna je nadopuna mlijeku za čišćenje i pjenastom puderu s enzimom. Na svim tipovima kože, na kojima se primjene, enzimi pudera se transformiraju u mikro fini sloj pjene kada mu se doda gentle ph balancer i, nakon toga, ima jedinstven trostruki učinak koji daje koži pročišćen izgled. Enzimi omekšavaju rožnate stanice kože i poboljšavaju njihovo ljuštenje. Istovremeno, TS3-srebro posjeduje antimikrobni učinak , stimulira ozdravljenje i smanjuje upalu. Učinak detoksikacije smanjuje štetni učinak toksina.

2-Clean-Eye_nevia

2 Clean Eye

Za sve tipove kože 
Nježan dvofazni odstranjivač šminke. Potpuno i lako skida  šminku i vodootpornu maskaru, veoma učinkovit i izuzetno kompatibilan za osjetljivi dio kože oko očiju. Osim toga, sadržava sastojke koji imaju relaksirajući učinak i vlaže  kožu. Također je prikladan za osobe koje nose kontaktne leće.

cellucur_enzyme-foam-powder_nevia

Enzyme foam powder

Enzimski puder koji u kombinaciji s gentle ph balancerom postaje fina pjena za dubinsko čišćenje mrtvih stanica kože. Uz blagu masažu  u trajanju 5 – 7 minuta aplicira se na kožu radeći dubinsku eksfoliaciju stanica.