" />Re – View (Eye care) | Nevia - estetski i anti-age centar
 

Re – View (Eye care)

REMODELLING-EYE-GEL-redviderm

Remodelling Eye Gel

Visoka koncentracija hijluronske kiseline nudi inteligentan sustav za savršeno oblikovano područje oko očiju. U isto vrijeme dovodi do duboke i produljene hidratacije djelujući kao magnet za vlagu. Kompleks peptida optimizira nakupljanje ECM-a i procese redukcije te tako restrukturira vezivno tkivo. Smanjenje čvrstoće kože inducirane starenjem se obustavlja te se produžuje životni vijek stanica. Gel se brzo upija ostavljajući kožu svilenkastom i mekanom sa zdravim sjajem.

Eye-C-Perfection_nevia

Eye C Perfection

Intenzivna njega za područje oko očiju koja umanjuje bore, uz  dugotrajan učinak.Vezivno tkivo je ojačano, izgradnja kolagena stimulirana. Ovlaživači i proteini svile brinu se za osjećaj svježine kože. Revitaliziraju se umorne oči i smanjuju se tamne sjene ispod očiju. Baza kreme ima preventivni učinak protiv bora.

Eye-Zone-Perfection_Kartonage_offen_nevia

Eye Zone Perfection

Ovaj inovativni komplet razvijen je kao intenzivan tretman za osjetljivo područje oko očiju. Mini-lifting s neposrednim učincima protiv znakova umora i stresa.

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji Instant Lifting Booster-a i visoko koncentriranih Collagen Eye Pads-a, peptidi kolagena prodiru duboko u gornje slojeve kože i opskrbljuju osjetljivo područje oko očiju vrijednim aktivnim sastojcima. Koža je intenzivno hidratizirana te osjetno ojačana i izglađena. Otečenost i tamni prstenovi oko očiju vidljivo su smanjeni. Eye C Perfection stvara zaštitu koži i vidljivo stimulira izgradnju novog kolagena.

Collagen_Eye_Pads_nevia

Collagen Eye Pads

Specijalni jastučići napravljeni od gotovo 100% collagena, ispunjeni aktivnim sastojcima koji penetriraju duboko u potkožje zadržavajući vlagu nakon što je jastučić natopljen Instant Lifting Boosterom . Preporučuje se aplikacija 1x tjedno, 4 tjedna uzastopce za vidljivu minimizaciju bora te dubinski vraćanje vlage u potkožje ovog delikatnog područja.