" />Re-Cover (Masks) | Nevia - estetski i anti-age centar
 

Re-Cover (Masks)

Repair-Mask_nevia

Repair Mask

Aktivni sastojak ove maske ekstrakt je kore cimetovog drveta koji stimulira mikrocirkulaciju krvih žila. Povećava se dotok bitnih elemenata stanicama kože i stimulira proces regeneracije kože. Maska se odlikuje brzim djelovanjem, a rezultat je divan i prirodan ten.

SKIN-PROTECTION-MASK-reviderm

Skin Protection Mask

Maska s formulom za detoksikaciju, od ekstrakta sjemenki moringa stabla i ekstrakta gljiva, pruža idealnu zaštitu kože od stresa izazvanog vanjskim čimbenicima. Štetni čimbenici su blokirani i koža je zaštićena od starenja induciranog vanjskim utjecajem. Lagana tekstura maske osigurava koži dovoljnu količinu vlage i ostavlja osjećaj sveže i čiste kože.

Calming-Hydro-Mask_nevia

Calming Hydro Mask

Maska s ugrađenim “derma membrana sustavom” koja sprečavaisušivanje kože, dajejoj dodatnu završnu zaštitu, ali isto tako dubinski vlaži potkožje, stvara skladište vlažnih stanica te smiruje kožu koja je bila pod stresom ili iritacijom.

Peptide-Line-Lift-Mask_nevia

Peptide Line Lift Mask

Bogata maska za učvršćivanje s peterostrukom aktivacijom stanica i kolagena. Tonizira kožu i održava elastičnost, čini kožu osjetno gipkijom, veliki regeneracijski učinak u vrlo kratkom vremenu.
Pet peptida jača strukturu kolagena i poboljšava kontrakciju kolagenskih vlakana. Aktivira sintezu kolagena, sprečava smanjenje kolagena povezano sa starosnom dobi. Optimizira veze između stanica. Koža izgleda dobro njegovana i zdrava, osjetno mekša, svilenkasto glatka. Maska djeluje kao preventivna mjera protiv upala kože.