" />Re – Lift | Nevia - estetski i anti-age centar
 

Re – Lift

Argi-Syn-Decontract-relax-relift_nevia

Argi-Syn® Decontract – relax & relift

Dnevna anti-age krema za blistav izgled: Dva visoko učinkovita peptidna spoja stimuliraju regeneraciju kolagena i vode brigu za opušten izgled. Linije ekspresije lica vidljivo su smanjene, a izgled kože popravljen. Opustite sebe – i Vaše lice.

Argi-Syn-Line-Filler-rel-relif_nevia

Argi-Syn® Line Filler – relax & relift

Visoka koncentracija, za ravnotežu napetosti izraza lica i bora na licu. Učinkovito djeluje izravno na crte i bore. Dubine bora vidljivo se smanjuju, a površina kože je izglađena. Intenzivna njega na napetim područja lica – dan i noć.

Visokotehnološki serum za intenzivnu njegu protiv bora. Zahvaljujući visokoj dozi aktivnih sastojaka djeluje izravno u borama i ima intenzivan lifting učinak. Dubina bore se dugotrajno smanjuje stvaranjem novog kolagena a linije su vidljivo smanjene. Čista hijaluronska kiselina kožu opskrbljuje vlagom i smanjuje se pojava bora izazvanih nedostatkom vlage

Decollete-Perfection_nevia

Decolette perfection

Dnevno -noćna njega za područje vrata i dekoltea. Minimizira bore na području dekoltea nastale uslijed isušivanja kože i spavanja. Fina nježna tekstura lako se upija iostavlja trag poput svile.

Lip-Perfection-Plumper_nevia

Lip Perfection Plumper

Kontrolirana lipidna njega, serum koji poboljšava površinsko stanje teksture kože povećavajući volumen usana uz ugodan efekt bridenja kože.
Posebna formula ne da samo štiti već radi na posebnoj vezi između epidermisa i dermisa povećavajući kapacitet vlage zbog isprepletenih molekula hialurona te sama površinska tekstura usana postaje baršunasta, elastična i većeg volumena.

Preporučuje se aplikacija uz posebno dizajnirani aplikator nekoliko puta dnevno.