" />Re – Build (Regeneration) | Nevia - estetski i anti-age centar
 

Re – Build (Regeneration)

Pycnogenol-OPC-Creme-PF_nevia

Pycnogenol OPC – Crème PF

Dnevna njega s antioksidacijskom  zaštitom suzbija starenje, poboljšava regeneraciju kolagena i jača stanice. Koža postaje glatka, a kapilare kože sužuju se i stabiliziraju. Sa SPF 20 ova krema dodatno nudi optimalnu UV zaštitu.

reviderm-thermal-tonic_nevia

OPC Creme Forte

Ova bogato formulirana dnevna krema s dvostrukim koncentracijom čistog OPC-a nudi optimalnu njegu za zahtjevnu i suhu kožu. Zahvaljujući svom uravnoteženom sastavu, aktivne tvari prodiru brzo u kožu i ostavljaju svilenkasto gladak osjećaj. Zaštita kože sa SPF 20.

AHA-ECM-Creme_nevia

EGF New Cell Crème

Regenerira i stimulira kožu iznutra. Revitalizirajući faktori rasta prodiru duboko i aktiviraju regeneraciju stanica te staničnu diobu. Ova bogata krema vraća novu energiju i svilenkasto gladak izgled umornoj koži kao i koži oštećenoj zbog utjecaja godina.

Barrier-Repair-Q10-Day_50ml_NEU_nevia

Barrier Repair Q10 Day

Ova jedinstvena formula pomaže koži da obnovi njezinu zaštitnu barijeru. Kožna struktura je izgrađena i zaštićena s Q10, dok ekstrakt kapara sprečava kožu da postane osjetljiva. Zaštita sa SPF 8 i njega Vaše kože – cijeli dan.

Peptide-AC-Night_50ml_NEU_nevia

Peptide AC Night

Koža se najučinkovitije regenerira noću. Inovativni sastav peptida pojačava taj proces u kojemu se stimulira proizvodnja kolagena i elastina. Visoka kvaliteta ekstrakata sjemenki i vitamina (A, E, C) štiti od slobodnih radikala i poboljšava teksturu kože.

AHA-ECM-Gel_nevia

AHA-ECM-Gel

Ovaj gel voćnih kiselina lagano hladi i stimulira prirodnu obnovu stanica. Čak i nakon nekoliko aplikacija koža je vidljivo tonirana i vitalizirana. Optimalni rezultati mogu se postići tijekom dugotrajne uporabe. RegenerirajteVašu kožu ovim ekskluzivnim gelom voćnih kiselina!

AHA-ECM-Creme_nevia

AHA-ECM Crème

Ova jedinstvena dnevna emulzija kombinira učinak voćnih kiselina s inovativnim obnavljajućim supstancama. Aktivni sastojak deponiran je duboko u koži i trajno ju hidratizira. Posebno je pogodna za zahtjevnu, zrelu kao i za problematičnu kožu.

Chrono-Reverse-Night_nevia

Chrono reverse night

Vrlo bogata noćna krema, potiče aktivnu regeneraciju kože na potpuno novi način. Aktivni sastojci održavaju sklad i vitalnu ravnotežu stanica. T–Code 2 blokira sve kronične upalne procese, koji se povećavaju u procesu starenja. Ove lipo-aminokiseline jačaju strukturu kože, a u isto vrijeme stimuliraju metabolizam stanica. Hijaluronska kiselina daje intenzivnu i dugotrajnu dubinsku hidrataciju. OPC učvršćuje kapilarne žile i pomaže da se izbjegne difuzno crvenilo i formiranje proširenih malih krvnih žila.

Recharge-Night-Fluid_nevia

Recharge Night Fluid

Visokokvalitetna noćna krema sa zadatkom regulacije lipida i anti age kontrolu. Sadrži patentirani Sebum Control Complex N koji potiče stvaranje novih enzima u koži te djeluje protuupalno na kompletno stanje kože sprečavajući prekomjerno lučenje sebuma. Sužuje pore,djeluje antioxsidativno. Radi na peroksidaciji lipida kako bi spriječili stvaranje akni uzrokovane stresom. Duboko hidratizira kožu te sprečava širenje bakterijskih glasnika te radi zaštitu od upalnih procesa.

ECM-repair_nevia

ECM Repair Fluid – Izgradnja matriksa

Lagani fluid koji sadrži koži identičan sastojak MatriBuild® prodire duboko u kožu i pomaže njene procese obnavljanja te štiti kožu od starenja. Fluid povećava prirodni potencijal kože za samoobnovu, štiteći je od preuranjenog starenja. Trostruka ECM formula donosi regeneraciju, izgradnju i reaktivaciju stanica kože čime je ona prirodno rebalansirana a iritacije smanjene. Za najbolje rezultate ujutro i navečer nanijeti na očišćenu kožu.

ECM-repair_nevia

ECM Repair Creme – Izgradnja matriksa

Bogata krema koja sadrži koži identičan aktivni sastojak MatriBuild® prodire duboko u kožu i pomaže njene procese obnavljanja te štiti kožu od starenja. Jedinstveni kompleks aktivnih sastojaka koristi najnovija znanstvena dostignuća u polju regenerativne medicine koji redefinira regeneraciju i koži vraća mladenački sjaj. Djelujući tamo gdje koža više ne može, krema ponovno izgrađuje kožu ostavljajući je zaglađenom i sjajnom. Ujutro i navečer ravnomjerno umasirati na očišćenu kožu.